Det perfekta badrummet

Ett avslappnande badrum kan göra riktigt gott för själen- en plats för sig själv där man får skingra tankarna och slappna av efter en stressig dag. Därför älskar vi badrum!

I ett hem blir badrummet lätt bortglömt, jämfört med vardagsrum och kök är det oftast inte mycket tid som läggs ner på att få det fint. Ett välrenoverat badrum är så mycket mer än dusch och badrumsmatta, här har man möjlighet att skapa sig en helt egen liten oas och hemmaspa för många avslappnande bad under kalla vinterdagar. För att få ett badrum precis som man vill ha det så krävs det en hel del arbete och planering, och dessvärre en stor renoveringsbudget. Att ta hand om badrum är kostsamt, speciellt om det finns problem så som mögel eller fukt. Här kommer vi ta upp allt det man behöver veta för att få dröm-badrummet, allt från minsta pinal och badanka till totalrenovering och regler.

För att lyckas med sitt badrum är det bra att veta hur man vill ha det från början, annars är risken att projektet blir spretigt i både stil och färg. Prova en mind-map för inspiration, eller läs vidare hos oss för härliga tips inför badrumsrenoveringen!